Utorak, 27.10.2020., 17:16Utorak, 27.10.2020., 17:09

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić rekao je da ova stranka ostaje jedinstvena i da nema nesporazuma vrha stranke sa Gradskim odborom DNS Banjaluka.

Predsjednik Gradskog odbora DNS Banjaluka Borivoje Obradović poslao mi je zvanični dopis da će biti poštovane sve odluke predsjednika i Predsjedništva DNS. Samim tim smatram da između predsjednika i Predsjedništva i ovog odbora nema nikakvog nesporazuma i hijerarhija se poštuje, rekao je Nešić novinarima u Banjaluci.

On je najavio da će u četvrtak, 29. oktobra, biti održana sjednica Predsjedništva DNS-a na kojoj će, između ostalog, biti donesena odluka o tome kako će ova stranka nastupiti u Banjaluci na predstojećim lokalnim izborima.

– DNS nije partija jednog čovjeka, već demokratska, a prije svega narodna. Oslušnućemo glas naroda i da vidimo u kojem pravcu da okrenemo brod DNS – rekao je Nešić, koji je posjetio izborni štand DNS-a na trgu Krajine i zajedno sa kandidatima ove stranke za lokalne izbore razgovarao sa građanima.

On je tom prilikom naglasio da su ovdje ljudi sa kompletne izborne liste DNS-a koji su dokazali da je ova stranka spremna da izađe u izbornu utakmicu, da osvoji dovoljan broj glasova, te da bude dio vlasti u interesu građana Banjaluke.

Srna

DNSNenad Nešić