Nedavno se u Beču održao najprestižniji izbor ljepote na starom kontinentu.

 

U prepunoj sali glamoruznog Studia 44 pred mnogobrojnom publikom, titulom najljepse okitila se predstavnica Srbije Ljubica Rajković. Ljubici je ova kruna vrhunac njene karijere i samo je upotpunila njenu kolekciju titula koje je do sada ponijela na mnogim izborima ljepote širom svijeta.

 

 

Do sada u svojoj karijeri ova mlada ljepotica ponijela je titule za Miss Balkana, Miss Earth Srbije, Top Model Evrope a na izboru za Miss Svijeta na Filipinima osvojila je srebrnu medalju.

 

 

Ljubica je pored svoje karijere i jedan od najboljih studenata u svojoj generaciji i trenurno završava studije Srpskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Njena ljubav prema jezicima traje od malena i ona tečno govori 4 strana jezika.

 

 

Ova djevojka ostavlja bez daha svojom ljepotom a za njenu savršenu figuru zaslužni su fitness i ples koji obožava i aktivni je instruktor Zumbe.

 

 

Mnogi je porede sa Adrianom Limom zbog njenih savršenih crta lica kao i savršeno izvajanog tela. Za njen blistavi osmijeh zaslužan je centar za estetsku stomatologiju Simic Dent.

 

 

Postala je zaštitno lice Klinike za estetsku, antiaging i regenerativnu medicinu – Dr Sauvage. 

 

 

Ljubica se prilikom krunisanja za miss Europe publici predstavila u prelepoj haljini Sherri Hill.

 

 

Svjesna je da je pred njom ogroman posao , već je počela sa edukacijom za profesionalnog sminkera u školi Elite makeup vlasnice Nataše Brašanac koja je i oficijalna šminkerica izbora za miss Europe.

 

 

Zbog trenutne situacije sa korona virusom morala je da odloži brojne kampanje , koje će nastaviti nakon smirivanja situacije.

 

 

Takodje je pozvana i na New York Fashion Week gde će nositi kreacije svjetskog brenda Sherri Hill,a u planu je da se usavrši u još dva strana jezika, a počela je i sa pisanjem knjige.

 

 

U narednom periodu čeka je mnogo obaveza kao sto su posjete raznim ambasadama, gostovanja na mnogim televizijama širom Evrope, gdje je u planu da gostuje na televizijama u Ljubljani, Beču, Moskvi, Parizu,Londonu, Milanu i Budimpešti, nakon što se situacija sa korona virusom u potpunosti stabilizuje i smiri. Posebnu radost joj budi to što će opet gostovati na drzavnoj televiziji Srbije i podijeliti svoju sreću i uspijeh koji je donijela svojoj zemlji.